Just J Fashion is de webshop van de gelijknamige winkel Just J Fashion in Alkmaar. Met de start van JustJFashion.nl bieden wij onze klanten de gelegenheid om 24-uur per dag op de hoogte te blijven van de leukste en nieuwe trends in onze winkel.


In 2015 startte Jamie Groen haar gezellige winkel Just J Fashion in Alkmaar. Met haar ervaring als vertegenwoordigster van een zeer bekend merk en haar aangeboren gevoel voor mode heeft zij haar droom waar durven maken door een eigen winkel te beginnen.

 

Bij Just J Fashion verzamelen wij de allerleukste merken en volgen wij de allerlaatste mode uit de hipste modesteden zoals; Parijs, Londen en Milaan.

Iedere week wordt de collectie aangevuld met nieuwe en verrassende fashion items. Hierdoor creëren wij een Mix & Match assortiment waarmee je altijd up-to-date voor de dag kan komen.

Bij Just J Fashion Vind je onder andere de volgende hippe merken:

  • Nikkie                              
  • Reinders
  • Wanderlust
  • Dr.denim
  • Lofty manner
  • So jamie
  • Goldie estelle

 

Just J Fashion houd je wekelijks op de hoogte van de mooiste en leukste fashion outfits via de Facebook en Instagram pagina van Just J Fashion.

Wij zijn bij Just J Fashion altijd bereid om jouw favoriete outfit te reserveren om vervolgens in de winkel te kunnen passen.

 

We streven er naar om een leuke en betaalbare (online) winkel te zijn waar je terecht kunt voor de ideale mix van hippe merken en de laatste trends van het seizoen.

Om de online shop ervaring compleet te maken pakken we elke bestelling vol liefde voor je in.


Of…

Kom eens langs bij ons in de winkel voor een kopje koffie of thee om op je gemak te passen en te shoppen met de juiste service, dat vinden wij bij Just J Fashion belangrijk.

 

-X- Just J Fashion

Just J Fashion
Europa boulevard 333
1825RK Alkmaar

T: 0641052454 
E: info@justjfashion.nl

KvK-nummer: 61980927
btw nummer kunt via ons telefoonnummer opvragen
openingstijden alkmaar:
Ma:                         13:00-18:00
Di    tot en met Vr. : 10:00 - 18:00
Za:                         10:00-17:00
Zo:                         gesloten